Escolars del CEIP San Antón aprenen a cuinar saludable amb l’activitat Masterchef

Fecha:

Categorias: campaña salut, CEIP San Antón, Concejalía Educación, Noticias

Escolars del CEIP San Antón aprenen a cuinar saludable amb l’activitat Masterchef

Dins la Campanya Esport, Salut i Joventut, este matí ha tingut lloc al CEIP San Antón la primera de les jornades escolars Masterchef, dirigires a l’alumnat de 3r i 4t curs de Primària, que han participat activamente en una activitat que s’ha encarregat de dirigir personal del Centre Juvenil El Pinós.

L’alumnat s’ha dividit en grups de 6 per participar en l’activitat, triant una persona per portar el davantal de cuiner o cuinera i altra per lluir el capell de xef.

La proposta ha consistit en elaborar, a partir dels aliments que tenien al seu abast, un menú saludable consistent en tres menjars de picnic per a que una persona puga degustar-los al llarg d’un dia.

Primer havien de pensar i escriure els aliments necessaris per a després confeccionar cada plat, tot en un temps marcat per un rellotge que anava descontant els minuts.

Conclòs eixe temps, xef i cuiner de cada grup han portat el menú davant els tres jutges que han valorat si l’elecció era la més saludable i els han donat recomanacions per millorar-lo.

Divendres será l’alumnat del CEIP Santa Catalina qui participarà en l’activitat, que com hui es portarà a terme en la zona de menjador del centre educatiu.

FOTOS

Deja un comentario

Te puede interesar

Ir al contenido