Celebrada la Fira d’Educació a l’estudiantat 2023

Fecha:

Categorias: Noticias

Celebrada la Fira d’Educació a l’estudiantat 2023

L’Institut d’Ensenyament Secundari José Marhuenda Prats del Pinós ha acollit aquest mati una nova edició de la Fira d’Educació a l’Estudiantat. Amb aquesta cita ja consolidada al calendari, l’alumnat de l’IES José Marhuenda Prats i les seues famílies s’han pogut informar sobre possibles eixides de cara a un futur educatiu pròxim, ja siga al món universitari o altres centres de formació professional o ensenyament no reglat.

A la jornada han assistit diferents representants de la corporació municipal, com és el cas de l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, i la regidora d’Educació, Sílvia Verdú. El primer edil ha valorat positivament el desenvolupament d’aquesta activitat, atés que permeten una orientació a les persones que integren l’IES des de totes les etapes educatives.

Per la seua banda, la primera tinent d’alcaldia i responsable de les àrees de Joventut, Educació i Medi Ambient, Sílvia Verdú, també ha remarcat el paper d’esta jornada i recordat que és important que la gent jove participe en l’elaboració del primer Pla Jove del Pinós, a través d’un formulari que es pot emplenar fàcilment, per tal que l’Ajuntament puga conéixer de primera mà les seues necessitats.

A més, la tècnica de Joventut, Natalia Rico, ha destacat la tasca de coordinació i preparació de les activitats, tant des de l’Ajuntament com per part de l’IES José Marhuenda Prats. El director del centre, Miguel Ángel Oliver, ha coincidit en aquest punt, i ha posat de manifest la bona progressió que ha tingut aquesta fira que ja se celebra des de fa més de quinze anys. Pels micròfons de Ràdio Pinós també han passat diferents alumnes que han contat als oients quins són els seus plans de futur.

Estands d’institucions, empreses i centres formatius

El gimnàs de l’IES ha sigut l’espai en què s’ha concentrat l’activitat de la fira, amb diferents parades d’acadèmies, instituts, universitats i empreses de diversos indrets i que han oferit informació i també amb algunes posades de llarg davant l’alumnat, perquè puguen veure com es desenvolupen les seues activitats.

La jornada ha finalitzat amb una taula redona, que ha comptat amb la participació d’exalumnes d’aquest centre del Pinós i que han explicat anècdotes i experiències de la seua vida estudiantil i laboral, amb la finalitat d’encoratjar les persones més joves a escollir el camí que desitgen.

Deja un comentario

Te puede interesar

Ir al contenido