S’inicia el repartiment dels llocs de Fira

Fecha:

Categorias: Fiestas, Noticias

S’inicia el repartiment dels llocs de Fira

Durant el matí de hui esta portant-se a terme el repartiment dels llocs i atraccions que se situaran al llarg del recinte firal.

Com a novetat enguany, cal destacar que no se situaran llocs al carrer Isabel la Catòlica, per a d’aquesta manera facilitar l’accés  a les persones que accedeixen a la zona d’atraccions, evitant aglomeracions.

Després de rebre les diferents sol·licituds, des de l’Oficina Tècnica, se situen els llocs en un pla, envers posterioritat delimitar la zona de cada lloc sobre el terreny conforme als metres sol·licitats. Aquesta tasca la lleva a cap el delineant municipal al costat dels firaires.

El recinte firal serà el mateix que en anteriors anys, amb 29 atraccions, que se situaran en el pàrquing del mercat de proveïments. Mentre que en la carretera de Jumilla i el passeig de la Constitució, alberga els llocs de joguets, menjar, venda de diferents articles, etc…

Encara que la inauguració oficial de les festes és el dia 1 d’agost, a partir del divendres 28 de juliol els llocs i atraccions estaran oberts.

Cal recordar que igual que en anteriors edicions, s’ha establit un dia en el qual les atraccions seran a meitat de preu, en aquesta ocasió serà el diumenge 6 d’agost, dia dedicat a la infància dins de la programació.

 

FOTOS 

 

Te puede interesar