Les cartes dels xiquets i xiquetes del Pinós ja estan en poder del Carter Real de SS.MM els Mags d’Orient

Fecha:

Categorias: ayuntamiento de pinoso, Cultura y juventud, Destacados, Fiestas, General, Noticias

Les cartes dels xiquets i xiquetes del Pinós ja estan en poder del Carter Real de SS.MM els Mags d’Orient

La plaça d’Espanya s’ha vestit de festa esta vesprada-nit amb motiu de la visita del Patge Real de SS. MM. els Reis Mags, que ha arribat al Pinós per a recollir les cartes dels més xiquets.

Després d’una vesprada de jocs i tallers, sobre les set de la vesprada ha entrat en la plaça a lloms d’un preciós cavall.

Prèviament, per a fer més amena l’espera, famílies senceres han gaudit de les activitats preparades pel Centre Juvenil i diversos col·lectius locals, com l’Associació Mestresses de casa del Pinós, Societat Unió Lírica Pinosense, Agrupació Monte de la Sal, Creu Roja, AFA Santa Catalina, AFA Sant Antón, AFA Escola Infantil “La Cometa”, Biblioteca Pública Municipal “Maxi Banegas”, Papereria Puzle, Òptica Domenech, “Trefoil Guild Pinós and District”, l’Associació “Iguals i Sense Traves” i el Centre Juvenil, els monitors del qual s’han encarregat de realitzar els tallers.

Una vegada més hem vist a multitud de xiquets i xiquetes il·lusionats per entregar al Patge Real les seues cartes, en les quals han plasmat tots els seus desitjos, que esperen veure complits en la nit més màgica de l’any. Fins a eixe moment han participat junt a les seues famílies en les activitats lúdiques, degustant roses, xocolate, o coques a la pala.

El Carter Real, sobre un cavall marró, ha fet la seua entrada a la plaça acompanyat per una fanfàrria de la banda de música Unió Lírica Pinosense, i a les portes de l’ajuntament del Pinós ha sigut rebut per autoritats municipals, entre les quals es trobaven les regidores de Festes, María José Moya, la de Cultura i Joventut, Silvia Verdú.

Com és costum, esta visita del Patge Real és l’avançada a l’arribada dels Reis Mags, que tindrà lloc demà divendres, 5 de gener. Serà a partir de les 18 hores i faran la seua entrada pel Passeig de la Constitució.

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido