Cares d’il•lusió en la cavalcada dels Reis Mags

Fecha:

Categorias: Destacados, Fiestas, General, Noticias

Cares d’il•lusió en la cavalcada dels Reis Mags

  • El vent no ha impedit celebrar els actes, encara que ha impedit que desfilaren algunes de les sorpreses preparades enguany

 

Una vegada més, fidels a la seua cita anual, la caravana de les seues majestats els Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, ha tornat a fer parada al Pinós per a omplir d’alegria als centenars de xiquets i xiquetes que han assistit a la cavalcada amb la qual han fet la seua entrada a la localitat.

Algunes de les coses que estaven previstes, com els grans personatges d’animació inflables i algun dels malabars i espectacles de foc, no han pogut eixir a conseqüència del vent que ha bufat esta vesprada, però la resta de la comitiva reial ha complit amb la seua missió d’omplir d’il·lusió els carrers del Pinós.

Quatre genets de l’Escola d’Equitació Fran Sáez obrien pas anunciant la presència de les seues majestats i precedint el pas de l’Estrella del Nadal, un any més portada per components de l’associació “Iguals i Sense Traves”, i en la primera de les carrosses podíem veure la representació del Naixement del Xiquet Jesús.

En la Gran Cavalcada també han pres partit agrupacions com la Societat Unió Lírica Pinosense, Muntanya de la Sal, diversos grups de l’Acadèmia de Ball Milennium i l’Escola Municipal de Ballet, així com un grup de ball de Iecla, encarregant-se d’amenitzar la cavalcada amb música, balls i coreografies.

Entre les més de 300 persones que han desfilat, entre grups de balls i membres d’associacions locals, també destacar la participació de les reines i corts d’honor major i infantil del Pinós i del Barri Santa Catalina, que han col·laborat repartint regals al llarg del recorregut juntament amb membres de la Comissió de Festes i emissaris reials.

FOTOS DE LA CAVALCADA

VÍDEO DE LA CAVALCADA

Finalitzada la desfilada, l’escenari habilitat a la Plaça del Molí ha acollit un gran espectacle audiovisual, amb acrobàcies aèries, balls i cançons per grups que havien desfilat prèviament i una col·laboració de Taules Teatre, el llançament de confeti, pluja de pilotes, a més de la projecció de diversos vídeos elaborats pels Mitjans de comunicació Municipals.

Tot això ha precedit el moment de l’adoració dels Reis Mags al Xiquet Jesús, i el moment més esperat, que ha arribar al final, quan Ses Majestats han començat a repartir el seu carregament de regals als xiquets i xiquetes del Pinós.

FOTOS DE L’ESPECTACLE

Te puede interesar

Ir al contenido