L’alumnat de l’IES del Pinós visita l’exposició Dons de Ciència

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Concejalía igualdad, educación secundaria, Noticias

L’alumnat de l’IES del Pinós visita l’exposició Dons de Ciència

Visibilitzar el paper de la dona en la ciència és l’objectiu de l’exposició Dons de Ciència, que fins a l’11 de març es pot visitar en el centre Cultural

Des de l’Institut d’Ensenyament Secundari José Maruenda Prats, s’han programat una sèrie de visites de l’alumnat de 3r,4t d’ESO i 2n de Batxiller.

A través d’una gimcana, l’alumnat ha de recórrer tota l’exposició responent a 14 preguntes de 69 dones científiques de diferents èpoques i disciplines, anotant els noms de les dones, la seua trajectòria professional i situació social

Del seu nom, cognoms i professions extrauran una lletra que ajudarà a descobrir al fet que científica està dedicada aquesta exposició.

L’objectiu d’aquesta exposició és posar en valor la important contribució que ha tingut la dona al llarg de la història, a través de diferents panells informatius.

L’activitat està organitzada per la Regidoria d’Igualtat i LGTBI de l’ajuntament del Pinós i en col·laboració amb la Plataforma El Pinós contra la Violència de Gènere, la Regidoria d’Educació, la Coordinadora Terres del Vinalopó-Escola Valenciana i Dons de Xirivella en acció.

 

Fotos 

Te puede interesar

Ir al contenido