L’alumnat del CEIP San Antón recupera la seua desfilada de Carnestoltes recordant els jocs

Fecha:

Categorias: CEIP San Antón, Concejalía Educación, Concejalía Fiestas, Noticias

L’alumnat del CEIP San Antón recupera la seua desfilada de Carnestoltes recordant els jocs

Després de la parada obligada per la pandèmia, enguany el CEIP San Antón sí que ha pogut portar a terme la seua desfilada de disfresses per celebrar la festa del Carnestoltes.

Després d’estar acudint durant esta setmana cada dia amb un objecte o detall responent a les consignes marcades, hui ha arribat l’hora de tornar a desfilar pels carrers més propers al centre escolar. La temàtica de les disfresses ha girat enguany en torn al projecte escolar “Juguem formació, patis dinàmics i transformació”. De fet, hem pogut veure grups disfressats de jocs de taula com el domino, altres recordant coneguts videojocs infantils com el Menja Cocos, unes curioses titelles, o el mític Mr Potato, que és la disfressa triada per a l’alumnat més xicotet.

Cada classe ha desfilat amb la seua música, gràcies als equips d’altaveus que ha facilitat l’AFA del centre, i el recorregut ha finalitzat en el jardí municipal amb una gran festa.

Això sí, tant l’alumnat com els familiars que han presenciat la desfilada han tractat de respectar les mesures bàsiques de prevenció.

Te puede interesar

Ir al contenido