La Unión Lírica i el Villazgo reben ajudes per incentivar la cultura

Fecha:

Categorias: Cultura y juventud, Destacados, General, Noticias, Pinoso

La Unión Lírica i el Villazgo reben ajudes per incentivar la cultura

La Campanya Música als Pobles ha destinat una ajuda de 2.238€ a la Unió Lírica Pinosense per a incentivar els concerts de la banda local, tant en el propi municipi com en altres localitats.

La banda dins d’aquesta campanya va realitzar el concert de Setmana Santa en el Temple Parroquial Sant Pere Apóstol el passat 1 d’abril. El concert va ser dirigit per Carlos Belda i va oferir diverses marxes processionals com “Mi amargura”, “Solemnitdad” o “Mektub”.

Este ajudes de la Diputació d’Alacant, oscil·len entre els 1.500€ i els 2.500€ i s’han repartit en pràcticament tota la província, a 140 agrupacions musicals, amb la finalitat de dinamitzar la cultura i el treball formatiu que es realitza amb els músics.

També el departament de Cultura ha rebut una subvenció, en aquest cas de 2.000€, dins la convocatòria per al foment de la llengua i la cultura popular valenciana, es va sol·licitar més de 4.000€ per les activitats culturals amb motiu del Dia del Villazgo i l’entitat provincial ha subvencionat quasi el 50% de les despeses.

Te puede interesar