LA REGIDORIA DE CULTURA I JUVENTUT DONA A CONÈIXER ELS CURSOS DE JULIOL

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

LA REGIDORIA DE CULTURA I JUVENTUT DONA A CONÈIXER ELS CURSOS DE JULIOL

Durant el mes estival des de l’àrea de Cultura i Joventut han organitzat diferents activitats per a que els joves puguen gaudir durant les vacances.

Ioga i àngles es la major oferta quant a cursos, però també hi ha altres com un curs de Youtubers, oci alternatiu o intel·ligencia emocional.

Els cursos de ioga es portaran a terme a les piscines municipals i es dividiran en ashtanga, power i hata ioga, es desenvoluparan els dilluns i dimecres del mes amb els següents horaris: de 7 a 8:15 hores ashtanga i de 8:30 a 10 hores power i hata ioga. Les inscripcions hauran de realitzar-se al Centre Cultural  i tenen un preu de 24€. Relatiu al ioga seran les nits de relax d’oci alternatiu, amb ioga divertit que es portaran a terme els dies 4 i 18, de 21:30 a 00 hores, en aquet cas és per a joves a partir de 16 anys i té un preu de 10€ un dia i 15€ els dos i es realitzarà a la Ermita de Fàtima del Cabeço per Rafa Monzó.

Els cursos d’anglès, es dividiran en tres: Let’s talk, els dimarts i dijous en dos torns, de 18 a 19:30 hores per als nivells A2i B1 i de 19:30 a 21 hores per a B1 i B2, tant l’inscripció com l’impartició seran al Centre Cultural per Katherine Gow. Let’s work, especialitzat per a preparar als alumnes per al món del treball es portarà a terme al mateix lloc i per la mateixa professora el dimarts de 10 a 12 hores. I per últim, Let’s Play, dirigit a xiquets de 8 a 10 anys, s’impartirà dilluns i dimecres de 19:30 a 20:30 hores, també al Centre Cultural també i amb la professora Katherine. Els cursos tenen el primer 25€ i els altres 20€.

A més també s’ofereix un curs intensiu d’anglès per a l’examen de Cambridge B1 i B2, el preu d’aquest curs es de 260€. Les classes s’impartiran dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 hores per al B1 i de 16 a 20 hores per al nivell B2. A més de les classes en juliol també es realitzaran de reforçament i recordatori per a l’examen en setembre.

I per últim el taller d’intel·ligència emocional “Aprendre a curar i millorar les emocions destructives” impartit per Ramiro Lorenzo es portarà a terme dilluns i divendres de 19 a 21 hores al Centre Cultural, amb un preu de 25€. A aquet taller s’aprendrà a reaccionar, controlar la negativitat i no reprimir i desenvolupar la resiliència.

Te puede interesar

Ir al contenido