EL CENTRE JUVENIL ORGANITZA DIVERSES ACTIVITATS EN JUNY Y JULIOL

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Noticias

EL CENTRE JUVENIL ORGANITZA DIVERSES ACTIVITATS EN JUNY Y JULIOL

Els xiquets i xiquetes podran disfrutar de les “Activitats d’Estiu” que s’han organitzar des de la Regidoria de Joventut a través del Centre Juvenil.

Campionats de diverses disciplines esportives, tallers, cursos i eixides serán les diferents opcions en què podran participat els usuaris del centre.

Des del 22 de juny fins al 21 de juliol es duran a terme campionats de Ping pong, jocs de taula, bàdminton i bàsquet, per a participar en cualsevol disciplina serà necessari aportar 1€ per a participar.

Els tallers que van a realitzar seran: Slime, del 3 al 8 de juliol, en què cada un haurà de portar el seu propi recipient i “Pinta Samarretes, el 24, 25 i 26 de juliol, en aquest cas també els participants deuran portar la seua samarreta blanca.

El curs de ball modern es realitzarà els dissabtes 7, 14 i 21 de juliol de 19 a 21 hores.

Per últim també s’han organitzat dos viatges: un el 13 de juliol a la platja de Santa Pola amb eixida a les 10 del matí i arribada a les 19 hores amb un preu de 3€ i l’altre viatge es farà el 22 de juliol a l’Aquopolis de “Torrevieja” amb eixida també a les 10 de matí i arribada a les 19 hores amb un preu de 10€ i els pares que en aquest cas també podran anar el preu es de 13,50€.

Te puede interesar

Ir al contenido