La Pedania de les Tres Fonts celebra les seues festes

Fecha:

Categorias: Fiestas, Noticias

La Pedania de les Tres Fonts celebra les seues festes

Durant aquest cap de setmana la pedania de les Tres Fonts celebra les seues festes patronals, dies que serveixen de retrobament i confraternitat entre el veïnatge d’aquest nucli urbà englobat en plena naturalesa com és el Monte Coto.

Hui diumenge, s’ha celebrat el principal acte religiós, consistent en una missa de campanya en honor a la Verge del Rosari, celebrada a les portes de l’ermita i oficiada pel capellà rector, Juan Bautista sent amenitzada per la coral-rondalla Monte de la Sal.

El pedani, José Soro, ha estat acompanyat pel veïnatge de la pedania al costat de les presidentes i representants de la Confraria Verge del Remei i la Junta Central de Germanors i Confraries Passioneres.

En representació de l’ajuntament han acudit el regidor d’Obres, Raúl Pérez, la regidora d’Esports, Cristina Pérez, les regidores, Sandra Rico i Sandra Marhuenda així com el regidor, Víctor Oliva.

Les festes en Tres -fonts es van iniciar ahir dissabte amb la baixada de la imatge de l’ermita des de la seua cova, per la nit Ángel Luis Paya va ser l’encarregat de pregonar les festes, en una vetlada de convivència on van ser triats com tres fuentino José Soro i com tres fuentina la seua filla Marta Soro.

Les festes finalitzaran aquesta vesprada quan en romeria de nou, la imatge de la Verge es traslladada a la Cova de la Moneda, on estarà durant tot l’any.

 

fotos 

Te puede interesar

Ir al contenido