Finalitzen els actes dedicats a la patrona del Pinós

Fecha:

Categorias: Fiestas, Noticias

Finalitzen els actes dedicats a la patrona del Pinós

Amb una reverència dels veïns i veïnes del Pinós a la imatge de la Patrona del Pinós, la Santíssima Verge del Remei, situada als peus de l’altar major, aquesta vesprada han finalitzat els actes organitzats des de la Confraria per a celebrar la festivitat de la Verge del Remei.

Abans de la reverència com a signe de respecte a la Verge, la confraria ha fet lliurament d’unes estampes commemoratives.

Entre les persones que han assistit es trobaven la primera tinenta d’alcalde, Silvia Verdú, l’edil de Patrimoni, César Pérez, l’edil de Pedanies, José Ángel Pérez i les edils, Sandra Rico, Noelia Rico i Sandra Marhuenda, la reines i cort d’honor major i infantil i la presidenta de la comissió de Festes, Elisa Santiago

Des de dijous passat l’església parroquial Sant Pere Apóstol, ha acollit els diferents actes, que han consistit en un tridu amb un rosari abans de la missa vespertina celebrada en l’altar de la Verge .

Hui dissabte el rosari ha sigut meditat amb la col·laboració de Luisa Domenech , seguida de l’Eucaristia amenitzada pel cor parroquial, oficiada pel capellà rector Juan Bautista..

 

fotos

Te puede interesar

Ir al contenido