La comunitat educativa commemora el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra la Dona

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

La comunitat educativa commemora el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra la Dona

Els centres educatius del Pinós s’han sumat hui a la commemoració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra la Dona amb diferents activitats.

A l’Institut d’Ensenyament  Secundari, s’ha convocat un concurs de micro relats, en el que han participat 90 alumnes. Tots els treballs seran estudiats i es farà una selecció per a que els propis escolars trien als millors.

Altra de les activitats ha estat l’enregistrament d’un manifest, a càrrec dels alumnes de Formació Professional Bàsica d’Electricitat, que s’ha escoltat en l’hora del pati.

En el CEIP Sant Antón, les activitats  les estan desenvolupant al llarg de la setmana, amb cançons temàtiques en les eixides i entrades al centre i a l’hora del pati. Així mateix, els escolars també han visionat pel·lícules i curtmetratges referits a la violència de gènere, així com treballat el conte “cap besada a la força”. A més tot l’alumnat ha participat en l’elaboració d’un mural gegant, amb missatges i lemes d’este dia.

En el CEIP Santa Catalina, en coincidir aquesta efemèride amb la festivitat de la seua patrona, duen a terme diverses  accions durant tot el curs escolar, especialment en el Dia de la Dona Treballadora, Dia de la Pau i dins de la programació de les tertúlies literàries, on inclouen l’acció Violència Zero.

 

Galería de fotos

 

Te puede interesar

Ir al contenido