Juan Bautista Llinares presideix la seua primera Missa Major en el dia de la Patrona del Pinós

Fecha:

Categorias: Destacados, Fiestas, General, Noticias

Juan Bautista Llinares presideix la seua primera Missa Major en el dia de la Patrona del Pinós

Dia important el de hui al Pinós, que celebra la festa gran en honor a la Mare de Déu del Remei, i el primer dels actes ha segut la solemne missa major que ha tingut lloc al migdia, en un abarrotat temple parroquial.

En esta ocasió, l’ofici religiós ha estat presidit per Juan Bautista Llinares, donat que estes han segut les seues primeres festes patronals al capdavant de la Parròquia de Sant Pere Apòstol del Pinós. Concelebrant amb ell han estat el vicari Francisco Carlos, l’arxiprest Manuel Llopis i altres sacerdots que mantenen una estreta relació amb el municipi, be per haver estat exercint el seu ministeri ací anys enrere o per ser fills del poble.

La missa s’ha iniciat, com sempre, amb l’admonició d’entrada a càrrec de la presidenta de la Confraria de la Mare de Déu del Remei, Mª del Mar Gómez, i en processó pel centre de l’església han accedit a l’altar major tots els oficiants.

En els primers bancs es trobaven les autoritats locals, encapçalades per l’alcalde Lázaro Azorín, la regidora de Festes, María José Moya, el regidor César Pérez i les regidores Noelia Rico, Sandra Marhuenda, Fátima Benavente i Sandra Rico.

També han assistit a la missa les reines infantil i major i les seues respectives corts d’honor, una de les dames del Barri de Santa Catalina, així com membres de la Confraría de la Mare de Déu del Remei i nombrosos fidels.

El Cor Parroquial, amb l’acompanyament d’instrumentistes de la SULP, s’ha encarregat de acompanyar la celebració amb els seus càntics, entre els quals ha estat l’oració musical composada per Francisco Bernabé, que es trobava entre els sacerdots presents.

 

FOTOS

 

Esta vesprada, la venerada imatge de la Mare de Déu del Remei eixirà en processió pels carrers més cèntrics del poble. Serà en acabar la missa prevista per a les 19:30 hores.

 

Te puede interesar

Ir al contenido