La Mare de Déu del Remei ha recorregut esta vesprada el centre del Pinós

Fecha:

Categorias: Destacados, Fiestas, General, Noticias

La Mare de Déu del Remei ha recorregut esta vesprada el centre del Pinós

Centenars de persones han presenciat esta vesprada la Solemne Processó de la patrona en el dia gran de la Fira i Festes.

Després de la missa de la vesprada, l’Alcaldessa Honorària Perpètua de la Vila del Pinós ha realitzat el recorregut habitual pels carrers més cèntrics del casc urbà, i ho ha fet ben acompanyada.

Enguany han participat en la processó deu xiquetes vestides de comunió, que anaven darrera de l’estendard. També han participat dones amb mantellina i portant ciris amb les noves tulipes que ha facilitat la Confraria de la Mare de Déu del Remei.

També ho han fet la festera i el fester dels Quintos d’enguany, una dama del Barri de Santa Catalina, la Reina i dames del col·lectiu de la Tercera Edat, així com les Reines de les festes, Major i Infantil, amb les seues Corts de Honor, membres de la Comissió de Festes i confrares i directives de la Mare de Déu del Remei.

Darrera de la imatge, presidint la processó, han participat els sacerdots Juan Bautista Llinares i Francisco José Gaspar, representants de les pedanies, els membres de la Corporació Municipal Sandra Rico, Víctor Oliva, Fátima Benavente, Sandra Marhuenda, Noelia Rico, Raúl Pérez, Cristina Pérez, César Pérez, i amb la regidora de Festes, María José Moya, i l’alcalde el Pinñós, Lázaro Azorín, la pregonera Lucía Gandía, la jutgessa de pau Asunción Sanchiz i l’inspector en cap de la Policia Local, Quintín Mohedano.

Tancant la processó, la banda de música de la Societat Unió Lírica Pinosense ha interpretat diverses marxes de processó al llarg del recorregut.

Tant a l’eixida com a l’entrada de la imatge de la Patrona s’han disparat 21 salves i els costalers i costaleres de la Mare de Déu l’han alçat al cel abans d’entrar al temple parroquial i després d’haver-se cantat el seu himne.

FOTOS

Te puede interesar