Feminisme amb humor per Maria Juan

Fecha:

Categorias: Concejalía igualdad, Dia de la Dona, General, Noticias, Pinoso, SS.SS. e Igualdad

Feminisme amb humor per Maria Juan

Maria Juan ha posat la nota d’humor a l’inici dels actes del mes de les dones que ha començat hui al Pinós. La monologuista valenciana ha pujat a l’escenari del Teatre Auditori per posar en valor la “terreta” i també a les dones, sobre tot la dona valenciana, i ho ha fet amb humor.

El feminisme ha estat part del seu espectacle, perquè Maria Juan hui ha demostrat que es pot parlar d’igualtat i fer espectacle i que a més hi acompanye el riure. Els micromasclismes, la conciliació, la feminitat, han sigut algunes de les qüestions de gènere que afecten a la dona i que han tingut cabuda al seu espectacle i a les que el públic ha gaudit amb rialles.

Amb l’humor per bandera, però amb la veritat deixant empremta, Maria Juan, sobre tot ha fet ruire al públic, però també ha deixat diverses lliçons sobre la vàlua de totes i cadascuna de les dones.

María Juan és una actriu, còmica i presentadora, un referent en l’audiovisual valencià que ha format part de las Noches del Club de la Comedia, En el aire o Liarla Pardo a nivell nacional i des de 2019 amb el seu segell Riures ha posat el focus en la llengua i en la diversitat amb programes i espectacles dins i fora de la televisió pública valenciana.

No sols hui ha estat present el feminisme i l’humor, a tot això també s’ha sumat la solidaritat, ja que la recaptació de les entrades del monòleg ha sigut destinada a l’Associació Alicante por la lucha contra el cáncer del Pinós.

L’acte ha estat organitzat des de la Regidoria d’Igualtat. A partir de hui se succeiran els actes: millorar l’autoestima i la salut, reivindicar la igualtat real, i posar en valor a les dones són alguns dels objectius d’esta campanya en la qual participen diverses associacions i col·lectius municipals.

Te puede interesar