Èxit del Taller de Ioga

Fecha:

Categorias: Concejalía igualdad, Destacados, Noticias

Èxit del Taller de Ioga

Més de 30 persones han assistit este matí al Taller de Ioga i autocura, que inclòs en la programació del 8M de les Regidories d’Igualtat i LGTBI de l’Ajuntament del Pinós s’ha desenvolupat en el local de Santa Catalina Barri Les Coves.

El taller l’objectiu del qual ha sigut conscienciar sobre l’autocura de la dona en cada etapa o moments de la vida, ha estat Impartit per Irene María professora de Ioga de l’Ajuntament del Pinós.

Traure a la llum el que tenim interioritzat, cosa que significa ser dona ( o com creiem que ens veu la societat), ha sigut un altre dels objectius de la jornada.

La primera de les activitats programades ha consistit en una Satsang, una reunió entre les persones participants on es van intercanviar opinions enfocades a nodrir a la resta de persones participants, creant-se una atmosfera poderosa espiritual d’escolta.

Posteriorment ha tingut lloc una pràctica de Parayana respiració conscient per a buscar la calma i el benestar, després d’uns exercicis per a desbloquejar, la part final ha estat reservada per a la meditació que ha tractat sobre el retorn als avantpassats en concret al llinatge matern i a la sanació de qualsevol dolor, ja que cal recordar d’on venim

Després de l’activitat s’ha compartit un esmorzar saludable aportat per cada persona participant, en un dia de convivència.

FOTOS

 

 

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido