Volteta a Peu 2024 a ritme de batukada

Fecha:

Categorias: Concejalía igualdad, General, Noticias

Volteta a Peu 2024 a ritme de batukada

  • La recaptació, de  750 euros, de la venda de samarretes ha estat a benefici de l’Associació Iguals i Sense Traves i Respir

 

L’adversa climatologia no ha sigut impediment perquè la ciutadania pinosera participara un any més en la Volteta a Peu, que enguany ha vist reduït el seu recorregut habitual.

Abans d’iniciar la marxa i a les portes de l’Ajuntament, l’edil d’Igualtat, Mª José Moya, ha agraït a les persones la seua assistència donant pas a la lectura de la biografia de la persona encarregada de la lectura del manifest d’enguany, l’oficial de Policia Isa Ferri. La regidora l’ha definida com una persona molt coneguda en la localitat la qual la població la relaciona amb un uniforme que no li resta res de la humanitat i humilitat que li caracteritza i distingeix.

Isa Ferri ha basat el seu manifest en la seua perspectiva com a dona Policia Local en l’evolució de la societat entorn de les polítiques d’igualtat que es demanen cada 8 de març.

La intenció de Ferri amb la seua intervenció ha sigut el visibilitzar a la dona Policia Local pel fet de ser dona en un sector masculinitzat.

 

Per a Ferri queda molt per treballar a tots els nivells i pensa que el valor principal és l’educacional. Finalment, ha animat a totes les dones que els agrada la professió de Policia, al fet que eliminen eixos rols estereotips, ja que són fonamental per a equilibrar este sector masculinitzat.

L’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, ha tancat el torn de paraula, felicitant a Isa Ferri per la seua intervenció en nom de les cinc dones policies amb les quals compta la plantilla del Pinós i recordant una vegada més que des de les institucions es lluita per a aconseguir una igualtat real.

Enguany el recorregut de la Volteta a comptant amb la música de la batukada Dakitu que amb els seus ritmes ha animat el recorregut

En tornar al punt de partida, la Plaça de l’Ajuntament, la jornada ha continuat amb el tradicional berenar de Coca amb xocolata.

Enguany la recaptació, de 750 euros, de la venda de samarretes ha estat a benefici de l’Associació Iguals i Sense Traves i Respir

 

 

 

 

 

 

Te puede interesar