Este cap de setmana el Pinós s’ha convertit en l’epicentre de la Pilota Grossa

Fecha:

Categorias: Noticias

Este cap de setmana el Pinós s’ha convertit en l’epicentre de la Pilota Grossa

Este cap de setmana el Pinós s’ha convertit en l’epicentre de la Pilota Grossa a la Comunitat Valenciana en acollir la fase de liguilla del Primer Campionat Autonòmic de Pilota Grossa individual.

Actualment són pocs els municipis que disposen d’instal·lacions on jugar. Per això, la regidoria d’Esports de l’ajuntament del Pinós a petició del Club Llonges el Pinós, va oferir les seues instal·lacions a la federació amb l’objectiu de contribuir a la seua recuperació i oferir l’oportunitat de practicar aquest esport.

A més, el diumenge 12 de febrer, el Pinós serà novament seu de totes les finals d’aquest campionat en les diferents modalitats.

A més, cal destacar que dos grans jugadors del Club Llonges El Pinós participen en este campionat. En la modalitat veterans juga Antonio Ortega Pérez “Pantera” i en Sènior A, José Ángel Pérez Verdú “Negre”.

Per a l’edil d’Esports Iván Pérez “és un orgull que el Pinós siga seu d’un campionat autonòmic, d’aquesta manera contribuïm en la recuperació de la pilota grossa en la Comunitat donant a conéixer a la població aquesta modalitat esportiva tan autòctona”.

 

Te puede interesar

Ir al contenido