Emma Lobo estimula el bon humor en una nova edició d’Històries a la llum de la Lluna

Fecha:

Categorias: Biblioteca Maxi Banegas, Destacados, General, Noticias

Emma Lobo estimula el bon humor en una nova edició d’Històries a la llum de la Lluna

  • Per la vesprada ha entretingut a la gent menuda que s’ha apropat a les piscines municipals per donar-se un bany i assistir a l’activitat Contes d’Estiu.

Esta nit de dijous, el pati del Centre Cultural s’ha omplit d’històries i riures gràcies a l’espectacle “Oro o Plata”, que la narradora il·licitana Emma Lobo ha oferit en l’esdeveniment Històries a la llum de la Lluna, que com cada estiu ha tornat per a oferir al públic pinoser una vetlada de cultura a l’aire lliure, i sota les estreles, abans d’anar-se al llit.

La Biblioteca Pública Municipal “Maxi Banegas” ha apostat enguany per esta dona, qui pensa que compartir una història amb algú ens fa més grans i ens obri la possibilitat d’entendre més coses i a més gent. Si a més ho fem amb un somriure en la boca, molt millor, perquè l’humor unix a les persones.

L’espectacle parla de les eleccions que prenem en la vida, incloent el que deixem arrere quan prenem una o les conseqüències d’una determinada elecció. Per això ha volgut convertir-ho en una espècie de contacontes-xarra entre totes les persones que han acudit a la cita, a les quals ha donat la possibilitat de triar quan entraven al pati quina estrela volien lluir en el seu pit, la d’or o la de plata. Al llarg de l’espectacle també han pogut triar quin tipus d’històries s’han anat contant, amb la qual cosa parlem d’un espectacle molt diferent, en el qual Emma Lobo se les ha enginyades per a fer partícip al públic, sabent les reticències inicials amb les quals s’anava a trobar. Fins i tot els ha proposat parlar entre ells, perquè d’ací ixen històries molt personals per a aprendre els uns dels altres.

  • Contes d’Estiu

Per la vesprada, la mateixa Emma Lobo ha estat a les piscines municipals del Pinós per parlar dels seus mons imaginaris a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys i les seues famílies, en un espectacle participatiu, titulat “Cuentos rebeldes para criaturas terrestres”.

L’activitat Contes d’Estiu l’organitza la Biblioteca Pública Municipal “Maxi Banegas” cada estiu dins de la seua programació anual, i hui dijous ha complementat a la perfecció la jornada de bany, que ha tingut entrada gratuïta.

Asseguts sobre la gespa, les joves espectadores i espectadors han conegut a esta dona i el seu do de la paraula, perquè els ha parlat en els seus contes del que significa el fet de rebel·lar-se, les múltiples maneres de fer-lo,… o quan no fa falta fer-ho. Totes estes històries les ha relatades d’una manera divertida i simpàtica, traslladant-los a mons imaginaris i molt diferents, al mateix temps que fomentava el riure, perquè està convençuda que és molt sa i permet canviar el món.

FOTOS DE CONTES D’ESTIU

FOTOS D’HISTÒRIES A LA LLUM DE LA LLUNA

Te puede interesar

Ir al contenido