Celebrada la graduació de l’alumnat de Batxiller

Fecha:

Categorias: Noticias

Celebrada la graduació de l’alumnat de Batxiller

  • Nazario Rico Rico serà el nou director de l’IES José Marhuenda Prats del Pinós

Finalitzat el curs lectiu 2023/2024, este dimecres 26 de juny, ha tingut lloc l’acte de graduació de l’alumnat de Batxillerat celebrat al pati de l’IES José Marhuenda Prats.

Nombrosos familiars han abrigallat als joves que rebien, per part del professorat, l’orla i diploma acreditatiu. Al acte no ha faltat la regidora d’Educació de l’ajuntament del Pinós, Silvia Verdú i les regidores, Noelia Rico, (que es graduava la seua filla) i Sandra Marhuenda.

L’acte ha estat presentat per dos dels alumnes de batxiller, Álvaro i Fernan, i ha comptat amb l’actuació en directe de l’alumna, Érika Micó Moreno.

Durant la graduació de hui no han faltat els discursos de l’alumnat, així com de la tutora; Beatriz Francés Martínez, i el tutor i professor d’Història, Valentín Martínez García. També s’han realitzat dos homenatges per fi de mandat.

D’una banda, s’ha realitzat el de Pilar López Azorín, (que ha exercit de cap d’estudis durant 10 cursos), i en la qual integrants de l’equip directiu, Bea Francés i Lucía Mira, han tingut paraules d’agraïment per la labor exercida.

El segon dels homenatges ha sigut per a Miguel Ángel Oliver Pérez, que va exercir durant setze cursos com a vicedirector, i els últims huit anys, com a director d’IES “José Marhuenda Prats”. La seua filla Inés Oliver Cano i el seu company i amic, Nazario Rico Rico també han tingut paraules molt emotives per a ell.

Oliver, també ha tingut sentides paraules per a l’alumnat graduat i el seu company Nazario, que serà el nou director de l’IES José Marhuenda Prats tal i com ha manifestat.

 

L’edil d’Educació, Silvia Verdú en la seua intervenció ha expressat el seu carinyo cap al seu company de professió desitjant-li el millor en la nova etapa en el centre, en el que continuarà com a professor i secretari. També ha tingut boniques paraules per a tot l’equip directiu, en el seu nom i en de l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín.

L’acte ha conclòs amb el lliurament d’orles a l’alumnat de batxillerat, que també ha servit per a reconèixer les matrícules d’honor de Gloria Martínez Álvarez i Nuria Pérez López.

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido