El projecte per a la prevenció i eliminació de la violència de gènere subvencionat amb 3.000€

Fecha:

Categorias: ayudas, Concejalía igualdad, General, Noticias

El projecte per a la prevenció i eliminació de la violència de gènere subvencionat amb 3.000€

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament del Pinós ha sol·licitat una subvenció per al projecte de prevenció i eliminació de la violència de gènere: Defensa’t, un programa amb el qual, la regidoria tracta de donar visibilitat i millorar les accions per frenar les accions masclistes al municipi.

Amb esta ajuda es sufraguen dos activitats organitzades pel departament: l’estand del punt violeta que es va col·locar a les zones de les barraques els dies 29 de juliol i 4 i 5 d’agost durant la celebració de les festes majors del Pinós i un taller de defensa personal.

La Diputació d’Alacant ha concedit una ampliació de crèdit i distribució de la convocatòria de la subvenció a ajuntaments amb destí a programes i activitats per la igualtat que ha dotat de 3.000€ a l’Ajuntament del Pinós que ha aprofitat per a destinar a estes dos activitat.

L’edil d’Igualtat, Mª José Moya, assegura que estes ajudes sempre són necessàries, prevenir en assumptes de violència de gènere i donar visibilitat és important per a que entre tots i totes aconseguim eliminar-la. Des de la regidoria agraïm la subvenció i continuarem treballant amb este i altres programes en matèria d’igualtat.

Te puede interesar

Ir al contenido