El Pinós participa en la recuperació de la Pilota Grossa

Fecha:

Categorias: Concejalía Deportes, Noticias

El Pinós participa en la recuperació de la Pilota Grossa

El nostre municipi ha acollit este dissabte el campionat de Pilota Grossa de la Comunitat Valenciana, sent un dels quatre municipis on s’han celebrat les fases prèvies.

Es la primera vegada que el club pinoser participa en esta competició, que naix amb el propòsit de recuperar esta modalitat d’esport autòcton quasi perdut, a iniciativa de La Federació de Pilota Valenciana i organitzat per la Consellaria de Educació, Investigació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana. Per a poder desenvolupar-la ha sigut important contar amb el suport d’Ajuntaments i Clubs que encara disposen d’instal·lacions adequades per a disputar les partides, com es el cas del Pinós.

Els dos equips locals, el Pinós B format per Álvaro Payá, José Ángel Pérez i Carlos Monzó,  i el Pinós A, integrat per Francisco Robira i Dimas Verdú, han aconseguit classificar-se per a la pròxima ronda, huitens de final que es disputarà en el municipi de Parcent.

 

Les partides s’han disputat en les instal·lacions del Club Llonges El Pinós. La seu del Pinós ha comtat amb vuit equips sènior de Crevillent, Benifallim, Abdet i els locals.

Des de l’ajuntament del Pinós, a través de la Regidoria d’Esports que dirigix Iván Pérez, conjuntament amb el  Club  llonges El Pinós, s’ha treballat per a rebre esta competició i contribuir a revitalitzar esta modalitat valenciana ”per això la importància de celebrar al nostre municipi este campionat”, destacava el regidor. Tots els equips participants han segut obsequiats amb vi del poble. A banda, el club pinoser ha oferit un dinar de convivència on han donat a tastar el nostre conegut i afamat arròs en conill.

IMATGES

Te puede interesar

Ir al contenido