El Pinós celebra el Carnestoltes i li guanya el pols a les inclemències meteorològiques

Fecha:

Categorias: Cultura y juventud, Destacados, General, Noticias

El Pinós celebra el Carnestoltes i li guanya el pols a les inclemències meteorològiques

Un any més, la festa de la transgressió, el Carnestoltes, ha tornat a omplir de color i festa els carrers del Pinós, que esta vesprada ha celebrat la tradicional desfilada de disfresses, encara que la climatologia no acompanyava massa a l’inici, donat que ha arribat a ploure uns instants i uns segons hem vist caure poquet de granís.

De seguida se n’han anat els núvols i la gran desfilada ha realitzat el recorregut previst. Organitzada un any més per la Regidoria de Cultura i Joventut, ha comptat en esta ocasió amb la participació de nou grups, alguns dels quals estaven formats per un fum de persones que han eixit al carrer a mostrar el resultat de molts dies de treball elaborant cada disfressa.

Des de la mateixa plaça de l’ajuntament fins arribar al pavelló García Córdoba, la desfilada ha segut presenciada per un nombrós públic que no li ha tingut por al mal oratge i només escoltar la música que acompanyava als grups ha volgut gaudir de l’espectacle.

Com sempre, l’organització ha estimulat la participació premiant a les millors disfresses i agrupacions. Un jurat s’ha encarregat de triar els guanyadors i els premis han segut entregats pels regidors Silvia Verdú i José Ángel Pérez i l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín.

 

Estos són els premis d’enguany:

  • 1r premi – 200€ – La volteta al Pinós en globo
  • 2n premi – 175€ – Las Barbies
  • 3r premi -150€ – Cris Tatoos
  • 4t premi – 125€ – Las Muchis.com
  • 5t premi – 100€ – El Zorro
  • 6é premi 90€ – Primavera
  • 7é premi 75€ – Los Toreros
  • 8é premi – 65€ – Los raperos

 

Encara que s’han quedat sense premi, el grup Los ladroncillos de pega també ha aportat diversió a la vesprada.

Durant la deliberació del jurat, i per a fer més amena l’espera,

Com ve sent habitual des de fa molts anys, membres de l’agrupació local “Monte de la Sal” han oferit a qui ho desitjara un berenar tradicional amb coquetes a la pala, bunyols i altres delícies.

FOTOS DE LA DESFILADA

FOTOS DELS GRUPS PREMIATS

 

Te puede interesar

Ir al contenido