Carnestoltes 2024 en els Centres Educatius del Pinós

Fecha:

Categorias: CEIP San Antón, CEIP SANTA CATALINA, Educación, EIM LA COMETA, General, Noticias

Carnestoltes 2024 en els Centres Educatius del Pinós

CEIP San Antón

L’alumnat del CEIP Sant Antón, ha participat de manera directa en la desfilada que este matí s’ha celebrat pels voltants del centre educatiu per a commemorar el Carnestoltes 2024.
La temàtica triada ha sigut el projecte que este curs s’està desenvolupant “L’Escola fa Ràdio” , per tal motiu l’alumnat portava elements característics de la ràdio com un cd, casset, micròfon o auriculars.
En la desfilada han estat acompanyats per la batucada formada per l’alumnat de sext de primària al costat de la Policia Local que s’ha encarregat de la seguretat i acordonar els carrers per on ha transcorregut.
 
Escola Infantil Municipal La Cometa 
 L’Escola Infantil Municipal “La Cometa” també ha celebrat este divendres, 9 de febrer, una de les dates més divertides de l’any El Carnestoltes 💃🕺 , i l’han fet amb una gran festa i desfilada pels voltants del centre.
El tema central ha sigut els diferents estils musicals i els seus balls més característics.
 Abans de l’esmorzar l’alumnat més major (2 i 3 anys) ha protagonitzat un espectacle dedicat als seus companys.
L’han passat molt bé tots junts!
Les seues disfresses, a més de ser molt fanfarrons, els fan semblar encara més entranyables.
 
CEIP Santa Catalina
El Ceip Santa Catalina EL Pinós ha celebrat hui divendres la festa de Carnestoltes amb una desfilada que ha recorregut alguns carrers del Barri de les Coves.
 L’alumnat ha lluït les seues disfresses, elaborades en classe i que enguany giraven al voltant dels esports que protagonitzen cada quatre anys els Jocs Olímpics.
´Cada curs ha escollit un esport diferent (futbol, bàdminton, esquí, natació, tennis, karate,… i l’alumnat d’Infantil representava a les sacerdotesses d’Olimpia i les medalles🥇.
 La desfilada ha estat presenciada per familiars de l’alumnat al llarg de tot el recorregut, mentre la Policia Local ha facilitat que l’activitat transcorreguera amb total normalitat.
 
 
 

Te puede interesar

Ir al contenido