El Pare Noel replega les cartes dels més xiquets

Fecha:

Categorias: Concejalía Comercio, Concejalía Cultura y juventud, Concejalía Fiestas, Noticias

El Pare Noel replega les cartes dels més xiquets

El cap de setmana va tindre una intensa activitat nadalenca al Pinós. Els xiquets i xiquetes pinosers ahir esperaven a un dels grans protagonistes del Nadal en la festa organitzada per la Regidoria de Festes i Cultura, per a vorer l’arribada del Pare Noel, Divernadal.

A la plaça de l’ajuntament es van col·locar inflables on els xiquets van esperar al Pare Noel fent bots i tombarelles, també es van pintar les seues cares i van esmorzar.

El Pare Noel va arribar amb el seu trineu tirat pels rens i va replegar cada una de les cartes que els xiquets i xiquetes li han escrit per a que demà per la nit els deixe baix de l’arbre els seus regals.

La festa va finalitzar amb un teatre infantil “La Princesa Valiente” a càrrec d’espectacles David.

També van gaudir d’altre matí de diversió dissabte a la plaça del mercat. En esta ocasió la festa va córrer a càrrec de la Regidoria de Comerç. Els xiquets i xiquetes van poder realitzar diversos tallers com ara globoflexia, inflables i pintacares, a més de rebre regals que es van sortejar.

Abans de l’animació al mercat el dissabte, Càritas Parroquial també va organitzar un esmorzar solidari, on van elaborar coques a la pala per aconseguir fons per a la organització.

Te puede interesar