El cicle del vi, en la “Font del Cànter” amb motiu del Villazgo

Fecha:

Categorias: Noticias

El cicle del vi, en la “Font del Cànter” amb motiu del Villazgo

Aquest migdia s’ha inaugurat en l’espai “Font del Cànter” una nova exposició, que està relacionada amb els actes del Villazgo.

Donat que el cartell d’enguany està protagonitzat per una imatge de la Cooperativa del Pinós per les seues nou dècades d’història, s’ha volgut recordar cóm ha segut en la història el procés de vinificació des del tractament de la vinya, la verema, la transformació del raïm en vi i la seua criança i venda.

Tot això es conta amb una col·lecció objectes i fotografies aportades per gent del poble que coneix bé el sector i que te un lligam amb la cooperativa. També es pot contemplar el cartell de la Mostra del Pinós Antic, i en passar la celebració es substituirà pel cartell de la Mostra de la Cuina.

En la inauguració han estat presents l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, la regidora d’Agricultura, Silvia Verdú, la de Participació Ciutadana, Inma Brotons, també el regidor de festes, César Pérez, el pregoner de la Setmana Santa, José Luis Vidal,junt a membres de la Junta  Central de Setmana Santa i el rector, Juan Bautista LLinares

Te puede interesar