El CEIP Sant Antón gaudix d’un dia de festa pel seu patró

Fecha:

Categorias: Uncategorized

El CEIP Sant Antón gaudix d’un dia de festa pel seu patró

Hui és 17 de gener, dia de Sant Antón, i el col·legi que porta el seu nom ha celebrat l’efemèride amb multitud d’activitats, en les quals han participat tot el seu alumnat i nombrosos familiars, que s’han acostat a col·laborar en la rifa solidària que, per primera vegada, ha celebrat ha celebrat el CEIP Sant Antón, a través de l’AFA, amb el sorteig de 122 regals aportats per signatures locals. Els beneficis es destinaran al viatge de fi de curs de 6é curs i a l’Hospital de Dia i la Unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital General d’Alacant.

Alguns papàs i mamàs han participat en la carrera per a familiars i professorat que ha tancat la matinal atlètica, en la qual, per cursos, han participat des de l’alumnat d’Infantil fins al dels últims cursos de Primària.

En l’última de les carreres han pres part les regidores Silvia Verdú i Neus Ochoa, després de col·laborar en el lliurament de medalles a l’alumnat que concloïa la seua respectiva carrera.

FOTOS DE LA RIFA I LES CARRERES

Les activitats han inclòs també un desdejuni saludable per a l’alumnat i una gimcana amb activitats i jocs al pati.

Sobre les 13,15 hores, la porta d’accés al col·legi, pel carrer Pablo Iglesias, s’ha obert al públic per a què pogueren accedir familiars i veïnat amb les seues mascotes, per tal de participar amb els seus fills o nets en la tradicional benedicció.

L’alumnat ha eixit al pati i ha format en la pista per cursos, passant ordenadament per davant el patró dels animals per a que gossos, gats, tortugues, conills, pardals… reberen l’aigua beneïda de mans del retor Juan Bautista Llinares.

FOTOS DE LA BENEDICCIÓ

Te puede interesar

Ir al contenido