Curs Dona TIC – taller que ofereix a les dones una oportunitat per a millorar les seues competències digitals i pal·liar la bretxa digital i de gènere

Fecha:

Categorias: Destacados, General, Noticias, SS.SS. e Igualdad

Curs Dona TIC – taller que ofereix a les dones una oportunitat per a millorar les seues competències digitals i pal·liar la bretxa digital i de gènere

Inclòs en la programació d’activitats del 25-N de la Regidoria Igualtat i LGTBI+ Ajuntament del Pinós, amb la col·laboració de la Fundació Cibervoluntarios, s’està celebrant hui dimecres 22 i demà dijous 23 de novembre, un curs de “Dona Tic” un itinerari formatiu específic i adaptat per a millorar la qualitat de vida de les dones.

Els coneixements en l’ús d’Internet són essencials per a l’apoderament femení i doten a les dones amb un accés més igualitari a la tecnologia, reduint la bretxa de gènere.

El curs s’està realitzant en el Centre Cultural i en ell, les dones que participen aprendran a millorar les seues competències digitals en l’ús d’Internet, usar el correu electrònic, realitzar gestions en línia, buscar ocupació o emprendre.

La regidoria d’Igualtat que dirigeix Mª José Moya ha apostat per realitzar este taller, dins de la programació del 25-N,  amb l’objectiu de reduir la bretxa de gènere i que les dones en situació de vulnerabilitat digital no es queden arrere i tinguen les mateixes oportunitats.

El taller compta amb el suport de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana i està impartit per Ricardo Horta, de l’ONG Cibervoluntarios.

Bretxa de gènere

La bretxa de gènere continua latent en la societat actual. La desigualtat cap a les dones genera problemes a l’hora d’accedir a un lloc de treball. A Espanya la situació d’accés al mercat laboral és millor que la mitjana. Les dades reflecteixen que al nostre país la bretxa de gènere s’estreny: Espanya registra un 79,5%, sent el primer país d’Europa amb més igualtat en l’àmbit laboral, segons l’Índex Global de la Bretxa de Gènere 2020. No obstant això, encara hi ha moltes coses que fer.

Te puede interesar

Ir al contenido