Celebrada la xarrada “L’Administració Prop de Tu”

Fecha:

Categorias: Destacados, General, Noticias, Pinoso, SS.SS. e Igualdad

Celebrada la xarrada “L’Administració Prop de Tu”

Este dimarts, 21 de novembre, l’ajuntament del Pinós ha acollit una xarrada sota el nom “l’Administració prop de tu”. Es tracta d’una campanya informativa impulsada pel Ministeri de Política Territorial l’objectiu de la qual és reduir la bretxa digital en el medi rural.

A la mateixa han assistit diferents representants de col·lectius locals, així com nombrosos veïns i veïnes. També ha acudit Laura Martínez, coordinadora de Serveis Socials.

El servei està prestat per funcionaris de la pròpia Subdelegació, en concret fins al Pinós s’ha desplaçat Jorge Gorgé, vicesecretari general i Ruth Moro com a administrativa.

Ara a través de les seus i procediments electrònics, la majoria dels tràmits i informació amb l’administració es pot fer des d’un dispositiu.

Mitjançant esta xarrada informativa i amb supòsits pràctics, les persones que han participat han aprés el contingut i el maneig de les seus electròniques dels diferents organismes públics. Alguna cosa que els permet accedir a tota mena de tràmits una vegada sol·liciten la seua clau personal o el seu certificat electrònic, com mirar la vida laboral, els punts del permís de conduir o les sancions entre altres serveis, etc.

A més, també han pogut informar-se sobre la carpeta ciutadana del Punt d’Accés General de l’Administració General de l’Estat (AGE), l’Adreça Electrònica Habilitada Única (DEHú) o el Registre Electrònic Comú.

El curs ha sigut gestionat pel Departament de Servei Socials e Igualtat que dirigeix la regidora, Mª José Moya i és “una manera d’acostar els tràmits de l’Administració General de l’Estat fins al veïnatge del nostre poble per a combatre la bretxa digital, evitant desplaçaments. Este curs també permet agilitzar les relacions amb l’Administració”, ha subratllat.

 

Te puede interesar

Ir al contenido