CONCENTRACIÓ SILENCIOSA EN CONTRA DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

CONCENTRACIÓ SILENCIOSA EN CONTRA DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

La plataforma “El Pinós contra la Violència de Gènere”, ha tornat a convocar als ciutadans a la concentració silenciosa de cinc minuts, que té lloc cada primer divendres de mes, com a protesta pels diversos actes de Violència de Gènere que se succeïxen al nostre país.

La concentració de hui està emmarcada dins les activitats realitzades amb motiu del Dia Internacional de la Dona, amb l’assistència de l’edil d’Igualtat, Elisa Santiago, l’edil de Cultura i Joventut, Silvia Verdú, l’edil de Participació Ciutadana, César Pérez així com de l’Alcalde del Pinós, Lázaro Azorín i ha tingut lloc en la Plaça d’Espanya. Després dels minuts de silenci s’ha portat a terme la lectura d’una poesia a càrrec d’una component del club de lectura.

A continuació s’ha realitzat la sessió de cine fòrum en el centre d’associacions, organitzat per la Plataforma “El Pinós, contra la Violència de Gènere” amb la col·laboració del  Club de Lectura “Maxi Banegas”. Amelia Sánchez s’ha encarregat de presentar la pel·lícula.

Te puede interesar

Ir al contenido