EL CARNESTOLTES ENVAEIX DE COLOR ELS CENTRES ESCOLARS

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

EL CARNESTOLTES ENVAEIX DE COLOR ELS CENTRES ESCOLARS

Xiquets i xiquetes han gaudit d’un matí especial, des de primera hora, han estat ultimant els detalls de les seues disfresses que han lluït al carrer.

Des de l’Escola Infantil Municipal “La Cometa” han tornat al juràssic, disfressats de diferents espècies de dinosaures i amb un centre decorat per a l’ocasió, gràcies a l’AMPA, han eixit al carrer per fer una desfilada plena de color i alegria, mentre els familiars els han acompanyat a la cita.

El Col·legi Santa Catalina enguany ha dedicat el carnestoltes al herois i heroïnes del dia a dia, des d’Infantil fins a Primària han ret homenatge a mariners, policies, miners, metges, ONGs… els qui consideren una part fonamental de la nostra societat, uns herois i heroïnes reals que ajuden a que el nostre entorn siga millor.

El Col·legi San Antón també va retre homenatge, en aquest cas als iaios i iaies, com a part del projecte que està portant a terme el centre. Els xiquets i xiquetes s’han disfressat de les sèries i dibuixos que van marcar la infantessa dels seus pares i avis, així hem vist a Minnie i Micky, vaquers de “Bonanza”, Pipi Calzaslargas, la “Ruperta” del programa 1,2,3… i altres mítiques sèries.

En els dos col·legis l’AMPA ho ofert a l’alumnat un esmorzar amb xocolata i tonya abans de portar a terme la desfilada pels voltants de cada un del centres.

Un carnestoltes que ha sigut el preàmbul del que demà dissabte es viurà als carrers del Pinós, on el poble es podrà disfressar a la desfilada organitzada des de la Regidoria de Cultura i Joventut.

GAL·LERIA FOTOGRÀFICA ESCOLA INFANTIL

GAL·LERIA FOTOGRÀFICA SAN ANTÓN

GAL·LERIA FOTOGRÀFICA SANTA CATALINA

Te puede interesar

Ir al contenido