Celebracions dia de la Pau 2024 als centres educatius

Fecha:

Categorias: Educación, Noticias

Celebracions dia de la Pau 2024 als centres educatius

CEIP SANTA CATALINA 

L’elaboració d’un decàleg de bona convivència ha centrat enguany les activitats per a commemorar el Dia Escolar de la Pau i no Violència en el CEIP Santa Catalina.

Durant diversos dies en les diferents assemblees d’alumnat i delegats, s’han anat designant valors a cadascun dels alumnes del centre educatiu, buscant sempre la seua fortalesa.

Ahir de mati i al pati de l’edifici central es va desenvolupar l’acte on va ser  presentat el decàleg, tot l’alumnat i professorat, va lluir t una xapa personalitzada on es podia llegir una característica triada prèviament per cadascú.

Cal destacar que es va  lliurar la recaptació (1.380,20 €) de la tómbola solidària a l’Associació d’Alzheimer RESPIR  DEL PINÓS. L’acte va concloure amb la solta de Coloms de la Pau.

FOTOS 

 

CEIP SAN ANTÓN 

🕊️L’alumnat del CEIP Sant Antón, va desemvolupar ahir de matí diverses activitats per a commemorar el Dia Escolar de la Pau i la no Violència Escolar.
– Foment Lector:Treball del conte “ si un día juntásemos todas las camas del mundo”.
– ⁠Comissió CIC: Dinámica intergrupal on per parelles es fan les siluetes de les mans, per formar la silueta del colom de la pau.
⁠Projecte Ràdio: Gravació de la cunya del dia i del conte “ si un día juntásemos todas las camas del mundo”, en aquesta ocasió, per l’alumnat de 2n.

 

ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL LA COMETA 

🧵“Teixim la Pau” és el lema triat enguany per Escuela Infantil Municipal “La Cometa”, per a celebrar el Dia Escolar de la Pau i no Violència.
L’alumnat ha elaborat un mural on es pot veure dues mans que simbolitzen el món amb dues agulles teixint una peça.
🕊️Ahir de  matí i coincidint amb la festivitat, l’alumnat ha col·locat una imatge de la seua silueta amb la seua cara en el mural.
L’activitat ha finalitzat amb la solta de Coloms de la Pau.

 

Te puede interesar

Ir al contenido