ACCIONS DE MILLORA AMB EL SERVEF SERAN TRACTADES A LA JUNTA DE GOVERN

Fecha:

Categorias: Noticias

ACCIONS DE MILLORA AMB EL SERVEF SERAN TRACTADES A LA JUNTA DE GOVERN

L’Ajuntament del Pinós té previst adherir-se al “Conveni de Col·laboració entre el SERVEF i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per al desenvolupament i posada en marxa de dos punts mòbils a la Comunitat Valenciana”, a més d’aprovar un acord de col·laboració amb el SERVEF per a instal·lar un caixer AUTOSERVEF.

Aquest mig dia es tractaran aquests dos temes entre d’altres a la Junta de Govern. En els relacionats amb el Servei d’ocupació i formació Valencià el consistori pretén millorar i facilitar els tràmits relacionats amb la gestió del sistema.

Amb l’adhesió al conveni de col·laboració entre el SERVEF i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Pinós es veurà afavorit en la posada en marxa de dos punts mòbils (autobusos) que de forma itinerant prestarà atenció personalitzada a la ciutadania. En aquest cas el municipi no hauria d’aportar cap cost econòmic, ja que tan sols caldrà cedir un espai públic per a la ubicació de l’autobús i realitzar una campanya d’informació publicitant el servei.

També l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament del Pinós i el propi SERVEF per a la instal·lació d’un caixer serà beneficiós per als pinosers, ja que suposarà per als usuaris del servei que no disposen d’accés a Internet, millorar i facilitar-los aquest servei i prestar-los tots els serveis del Portal d’Ocupació, incrementant l’eficàcia i l’eficiència en la gestió, a través d’una participació personalitzada de l’usuari.

Te puede interesar

Ir al contenido