VESPRADA DE DONACIONS DE SANG AMB ELS ESCOLARS DE “SAN ANTÓN” PROMOVENT LA SOLIDARITAT

Fecha:

Categorias: Concejalía Sanidad, Noticias

VESPRADA DE DONACIONS DE SANG AMB ELS ESCOLARS DE “SAN ANTÓN” PROMOVENT LA SOLIDARITAT

Responent a la crida feta fa uns dies pels alumnes de 6é curs del CEIP “San Antón”, la vesprada de hui divendres han segut moltes les persones que s’han apropat al Centre de Salut El Pinós-L’Alguenya per a donar un poc de la seua sang i que es puguen salvar vides.

La regidora de Sanitat, Elisa Santiago, ha volgut col·laborar apropant-se a donar i estant uns moments amb els alumnes, com també els regidors Francisco José López i Neus Ochoa.

La iniciativa dels escolars ha donat els seus fruits i l’equip del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana els ha felicitat per la seua iniciativa y els han fet entrega d’un diploma i altres obsequis.

La setmana que ve valoraran a l’escola el resultat obtingut per la campanya de difusió i promoció d’aquesta col·lecta, emmarcada dins el projecte que estan realitzant en el primer trimestre del curs: la publicitat.

Finalment es van presentar 64 donants i es van obtenir 62 donacions. A més, 12 persones van donar sang per primera vegada. Fins ara, en una col·lecta com la d’ahir s’havia aconseguit un màxim de 40 donacions, Un resultat molt bo, fruit del gran treball fet pels xiquets i la seua professora Toñi.

Els xiquets i xiquetes, per la seua edat, encara no poden ser donants, però després d’aquesta experiència alguns d’ells pensen fer-ho en un futur i ser també solidaris.

 

MÉS FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido