HUI DISSABTE S’HAN PRESENTAT DE FORMA OFICIAL ELS EQUIPS DEL FUTBOL SALA LOCAL

Fecha:

Categorias: Concejalía Deportes, Noticias

HUI DISSABTE S’HAN PRESENTAT DE FORMA OFICIAL ELS EQUIPS DEL FUTBOL SALA LOCAL

El Pinós Athletic de Futbol Sala ha presentat hui dissabte, de forma oficial, els seus sis equips per a la present temporada, que militaran tant en competicions oficials com en lliga no federada.

Un acte que ha tingut lloc al Pavelló d’Esports “Enrique Tierno Galván”, amb la pista decorada amb balons i globus dels colors blanc i negre del club i molts aficionats a les graderies.

La persona encarregada de conduir l’acte ha segut José Antonio Rico, “Ñoño”, qui en primer lloc ha donat pas a la mascota del club, que al llarg de tot l’acte ha estat acompanyant i jugant amb els jugadors, que han anat eixint a la pista per categories.

Enguany, el Pinós Athletic FS te equips en les categories Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví, Benjamín i l’equip conjunt de Prebenjamí i Iniciació, aquest últim en lliga no federada.

Una vegada tots els equips han format en el lloc assenyalat a la pista per a cadascun d‘ells s’ha presentat a tots els presents el nou himne del club, que a partir d’eixe moment i fins que ha acabat l’acte ha estat sonant.

Hi ha hagut un moment per als agraïments, en primer lloc per al patrocinador del club Marco Antonio Pérez Cascales, a qui li han entregat una placa commemorativa i altres obsequis. També han rebut plaques d’agraïment els membres de l’anterior directiva, i tres jugadors de l’equip Infantil, obsequiats amb una placa i un baló, per haver participat amb la selecció valenciana en la categoria Aleví per al Campionat d’Espanya Sub-18: Samuel Albert, Carlos Pérez i Saúl Albert.

En el lliurament d’aquestes plaques i obsequis han pres part el tècnic d’esports i la regidora d’Esports, Silvia Verdú, qui en nom de l’alcalde ha felicitat al club per tirar endavant amb nova directiva i mantenint la il·lusió dels jugadors que practiquen aquest esport. També ha tingut paraules d’agraïment per als membres de la directiva anterior, i ha tornat a oferir al club la col·laboració i el recolzament del consistori.

L’acte de presentació ha conclòs d’una manera molt sonora, amb una mascletà de globus que s’han encarregat d’explotar els jugadors i jugadores del club.

A estes hores està previst un dinar de convivència al local de Santa Catalina.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido