UNA MAREA ROSA RECORRRE ELS CARRERS DEL PINÓS PER LA IGUALTAT

Fecha:

Categorias: Concejalía igualdad, Noticias

UNA MAREA ROSA RECORRRE ELS CARRERS DEL PINÓS PER LA IGUALTAT

“La Volteta a Peu per la Igualtat” posa fi a una setmana intensa d’actes per a reivindicar el paper de la dona al Pinós.

La Regidoria d’Igualtat ha organitzat una any més una caminada en pro de la igualtat entre homes i dones que a més ha comptat amb caràcter solidari, ja que el recaptat amb la inscripció a 1 € i lliurament de les samarretes commemoratives ha contribuït a la causa de l’Associació “Respir”, de familiars i malalts d’Alzheimer. El lliurament, 340 €, s’ha realitzat en finalitzar l’acte per part de l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín i l’edil d’Igualtat, Elisa Santiago a la presidenta de l’associació, Juani Prats i la seua tresorera, Isabel Oliver.

La Volteta ha començat a l’Ajuntament de Pinós i ha recorregut diversos carrers del municipi, passant pel Parc de la Mare de Déu del Remei, el Barri de les Coves, les Dalies, el Passeig de la Constitució i el Badén per culminar novament a la Plaça d’Espanya on l’Associació de Mestresses de Casa de Pinós ha ofert tonya amb xocolata als participants.

Consuelo Sánchez, que va ser regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Pinós ha llegit un manifest d’Elisa Beni, que reflectia la importància d’una societat unida, entre homes i dones per aconseguir la plena igualtat. També ha recordat la primera fira de la dona fa 18 anys i ha donat l’enhorabona a les dones empresàries pinoseres per la seua tasca al llarg d’aquests anys.

A la Volteta no han faltat els edils, Inma Brotons, César Pérez, Silvia Verdú i Neus Ochoa, a més de homes i dones de diferents associacions, així com veïns i veïnes del Pinós grans i xiquets.

VÍDEO

Te puede interesar

Ir al contenido