TOT I LA PLUJA LA VOLTETA A PEU HA REIVINDICAT LA IGUALTAT

Fecha:

Categorias: Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

TOT I LA PLUJA LA VOLTETA A PEU HA REIVINDICAT LA IGUALTAT

Per quint any consecutiu la Regidoria d’Igualtat ha organitzat la ja tradicional Volteta a Peu per la Igualtat, en la que han participat més de 120 persones malgrat la pluja que ha fet acte de presència cap a la fi del recorregut.

Des de les portes de l’Ajuntament, on s’han donat cita majoritàriament dones s’ha iniciat esta caminada reivindicativa en què han col·laborat en el repartiment de samarretes previ la Asociación de Lucha Contra el Cáncer de Pinoso i la Asociación de Amas de Casa de Pinoso junt amb la regidora d’Igualtat Elisa Santiago i de Protocol Inma Brotos.

Des de la Casa Consistorial han recorregut diferents carrers del nucli urbà, fent un passeig per tot el poble, des de la Plaça de la Mare de Déu del Remei, el Barri de les Coves, la Plaça del Molí, El Parc de Maxi Banegas, Camí del Prado, Passeig de la Constitució, Badén de Rico Lucas i Cánovas del Castillo per a tornar novament al punt de partida on s’ha repartit xocolate amb tonya que ha elaborat la Asociación de Amas de Casa.

Després de la caminada que s’ha prolongat per al voltant d’una hora, la Regidora de Protocol, Inma Brotons ha sigut l’encarregada de llegir un manifest en què ha volgut posar en valor el paper de la dona en la societat, recordar a totes aquelles que van lluitar per a aconseguir majors drets per a les dones i ha reclamat continuar lluitant per a aconseguir la igualtat real entre hòmens i dones, desitjant que aquest dia de la dona se celebre com el dia de les persones.

La regidora d’Igualtat, Elisa Santiago, també ha volgut manifestar la importància de les activitats organitzades des de la seua regidoria en l’última setmana on s’han sumat altres col·lectius, als que ha agraït la seua implicació. Santiago afirmava que “les xarrades, tallers i activitats que s’han dut a terme, igual que la Fira de la Dona que tindrà lloc demà són importants, ja que amb elles el que tractem és de donar visibilitat al treball de la dona, al paper necessari en la societat i en definitiva a posar-les en valor”. Santiago també ha volgut donar les gràcies a la Asociación de Amas de Casa per la seua col·laboració desinteressada, així com a la Policia Local i Protecció Civil que han participat en l’organització i seguretat de l’activitat i a totes les persones que han ixit al carrer per fer esta Volteta tant significativa.

A la Volteta a Peu per la Igualtat no han faltat l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín i el regidor de Festes, César Pérez.

VÍDEO

 

Te puede interesar

Ir al contenido