Tertúlia literària amb l’escriptora Lliris Picó i Carbonell al Pinós pel Dia de les Dones Treballadores

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

Tertúlia literària amb l’escriptora Lliris Picó i Carbonell al Pinós pel Dia de les Dones Treballadores

La Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó – Escola Valenciana, en col·laboració amb la Plataforma El Pinós contra la Violència de Gènere i l’Associació de patrimoni històric Cau d’Arrels, ha organitzat la tertúlia literària La visibilitat de les escriptores valencianes al segle XXI amb l’escriptora d’Ibi Lliris Picó i Carbonell.

L’activitat, emmarcada en la programació del 8 de març, Dia Internacional de les Dones Treballadores, de la Regidoria d’Igualtat i LGTBI+ del Pinós, tindrà lloc el divendres 11 de febrer, a les 19.00 hores, en el Centre Cultural (Passeig de la Constitució, 66), amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Pinós.

La mestra d’escola i activista Tonyi Perea López presentarà l’acte, plantejat com un espai de reflexió sobre la situació actual de les escriptores i els reptes per a fer més visibles les dones en l’àmbit cultural valencià.

L’aforament és limitat. Les reserves poden tramitar-se per telèfon 659 05 10 88 i correu electrònic: terresdelvinalopo@gmail.

Autora

Lliris Picó (Ibi, 1972) és professora de Llengua Catalana i de Literatura Catalana Infantil a la Universitat d’Alacant i secretària de la Delegació d’Alacant de l’Institut d’Estudis Catalans. És autora de les novel·les Helena: un record sempre és mentida (2002), Les ales de la memòria (2003), L’olor dels crisantems (2005), Claus de serp (2007), Moisés, estigues quiet (2015), El vell i el far (2019), Ventalls de paper (2019). Ha participat en diversos reculls de relats col·lectius com Entre dones (2016), 6.000 estúpids i 10 més (2015) o La improbable vida de Joan Fuster (2018). Col·labora habitualment en el diari Información i Nosaltres La Veu. Entre els guardons que ha rebut destaquen el XXI Premi 25 d’Abril Vila Benissa (2001), el Premi de Narrativa Antoni Bru Ciutat d’Elx (2004), el Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil (2014) i el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians al millor llibre de narrativa juvenil (2016), per l’obra Moisés, estigues quiet. És sòcia de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

Te puede interesar

Ir al contenido