Subvencionada la Formació de Persones Adultes

Fecha:

Categorias: ayudas, Educación, Formación, General, Noticias, Pinoso

Subvencionada la Formació de Persones Adultes

L’Ajuntament del Pinós ha rebut una subvenció de 31.775,10€ destinada a la formació de Persones Adultes que s’imparteix en el Centre Enrique Tierno Galván situat en el Centre Cultural del municipi.

Es tracta d’una ajuda de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació per a les corporacions locals i entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen esta educació per a persones adultes.

Des de l’Ajuntament del Pinós, a través de la Regidoria d’Educació s’ofereix esta formació acadèmica des de fa més de 30 anys, l’objectiu dels quals és proporcionar a qualsevol persona adulta la possibilitat d’adquirir els coneixements necessaris per a facilitar la inclusió laboral.

La Formació per a Adults és una eina per a aquelles persones majors de 18 anys que vulguen adquirir o completar els seus coneixements i formació acadèmica. Les diferents aules que imparteixen classe en el centre abasten el Grau en Educació Secundària, formació bàsica, alfabetització, neolectors o educació de base i l’obtenció del certificat oficial de Primer Cicle de la Formació de Persones Adultes, a més d’espanyol per a estrangers, així com tallers, xarrades i conferències.

En este curs acadèmic estan matriculades al voltant d’un centenar de persones en el centre i compten amb dos docents que s’encarreguen d’impartir les classes en els diferents nivells acadèmics.

Segons l’edil d’Educació, Silvia Verdú “L’educació per a Adults és com una segona oportunitat que s’ofereix a aquelles persones que per diferents motius no van poder realitzar o acabar els estudis bàsics” i afig que des de l’ajuntament sempre s’apostarà per l’educació siga en l’àmbit que siga i agraeix la subvenció de la Generalitat Valenciana.

Te puede interesar

Ir al contenido