Sortejats els regals de la donació de sang

Fecha:

Categorias: Uncategorized

Sortejats els regals de la donació de sang

 • 34 persones van donar sang divendres passat

La Regidoria de Sanitat juntament amb la de Festes, es van unir en l’última de les col·lectes de sang realitzades al Pinós a través del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, atès que eren estes dates tan assenyalades van buscar la col·laboració de diferents establiments per a oferir diversos regals.

Segons l’edil de totes dues regidories, Mª José Moya: “esta col·lecta sempre és solidària i agraïm a la gent que de manera desinteressada dona sang durant tot l’any, però potser per Nadal és més complicat perquè tots estem més ocupats, i a més, al final d’any, la majoria de donants han complit amb totes les donacions que se’ls permet i volíem premiar eixe esforç que els donants fan sempre però per a acabar l’any volíem que tinguera un significat més especial”.

Cadascuna de les 36 persones que van acudir a donar sang va participar en el sorteig d’un lot de pastes de nadal de la mà de Panadería Maruja; un pannettone gràcies a Bollería Montserrat i dos lots de vi oferts per Bodegas Pinoso. Este matí, Mª José Moya ha sigut la mà innocent que s’ha encarregat de sortejar els regals:

 • Lot de vins Bodegas Pinoso:
  • Antonio Sánchez Bernal
  • Marina Rodríguez Mira
 • Pannettone de Bollería Montserrat
  • María Rico Sánchez
 • Lot de pastes de nadal de Panadería Maruja
  • Joan Manuel Millán Verdú

De les 36 persones que van acudir a donar sang van poder fer-ho 34, de les quals 6 ho van fer per primera vegada i totes elles es van emportar un detall confeccionat per l’Associació Iguals i Sense Traves.

La regidora assegurava que el Pinós és un poble molt solidari i que se sent molt orgullosa d’això, a més afegia que sempre li transmeten el seu agraïment per l’aportació des del Centre de Transfusions.

La pròxima donació es realitzarà el dilluns 15 de gener, en este cas en el lloc habitual, en el Centre de Salut el Pinós-Algueña.

Te puede interesar

Ir al contenido