Sessió noctura de senderisme a Santa Anna

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Concejalía Deportes, Noticias

Sessió noctura de senderisme a Santa Anna

El mes de juliol, en l’habitual sortida senderista que organitza la Regidoria de Cultura i Joventut, va portar com a novetat la nit, ja que la ruta es va dur a terme divendres a la llum de la lluna.

Els participants es van desplaçar fins a la veïna ciutat de Jumilla per dur a terme la ruta de Santa Ana, una ruta de gran interès i bellesa paisatgística i històrica. Durant la pujada, els caminants van trobar els “passos”, edificacions del segle XVIII que rememoren els descansos que el sant va efectuar en les seues anades i vingudes al Convent Franciscà, lloc que també van visitar.

A més a la ruta hi ha més d’una desena de jaciments arqueològics que abasten les cultures argáricas fins a la hispà-romana.

La ruta senderista recorre la serra de Santa Ana pel Collado de Pepu, al Picacho i el cim a 967 metres sobre el nivell del mar. Continua per els planells superiors de la serra i les parets rocoses de la Buitrera, la deu del mateix nom i de Rambletas i finalitza a Collado Perdut fins a la Font de la Jarra.

GALERIA DE FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido