PRESENTADA LA CAMPANYA DE SALUT, ESPORT I JOVENTUT 2018

Fecha:

Categorias: Concejalía Cultura y juventud, Concejalía Deportes

PRESENTADA LA CAMPANYA DE SALUT, ESPORT I JOVENTUT 2018

Este divendres, al saló d’usos múltiples del Centre Cultural, s’ha portat a terme la presentació del calendari d’activitats de la Campanya de Salut, Esport i Joventut 2018, que tindrà lloc del 21 d’abril al 12 de maig.

S’han encarregat de fer-ho l’alcalde Lázaro Azorín, la regidora Silvia Verdú, i els tècnics de Joventut, Natalia Rico, i d’Esports, Javier López.

La regidora Silvia Verdú ha destacat que enguany s’incrementen les xarrades de prevenció, juntament amb activitats ja consolidades com el concurs de coreografies, la pujada nocturna al repetidor, el FestiColorsRun, que després de l’èxit de l’any passat tornarà a portar-se a terme, o la Marató de donació de sang.

Natalia Rico ha recordat als fullets editats per a la campanya es pot trobar tota la informació sobre cóm participar en els esdeveniments, on fer les inscripcions o altres dades com els requisits per a fer-ho en algunes de les activitats, horaris, durada aproximada o a quin públic van destinades.

Per la seua banda, el tècnic d’esports, Javi López, ha tornat a animar als pinosers a inscriure’s a cites com la Via Ferrata Villena, la Pujada a la Fàtima o les sessions de Fit Dance Styles, impartides per les monitores municipals.

L’alcalde ha tancat la presentació destacant l’esforç que es fa cada any per preparar la campanya, que ofereix als pinosers una oportunitat de conèixer els beneficis de la pràctica esportiva, i espera que les totes y cadascuna de les activitats tinguen una altíssima participació.

Les inscripcions ja estan obertes. L’agenda de la Campanya de Salut, Esport i Joventut 2018 inclou des d’actes culturals a proves esportives, a més de xarrades i col·loquis, que ja es poden consultar a la web municipal.

VIDEO DE LA PRESENTACIÓ

PROGRAMA SEMANA SALUD

 

Te puede interesar