PER UNA SOCIETAT LLIURE DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Fecha:

Categorias: Concejalía igualdad, Noticias

PER UNA SOCIETAT LLIURE DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Com des de fa alguns anys, la Plataforma El Pinós contra la Violència de Gènere ha tornat a convocar a la ciutadania a manifestar-se durant 5 minuts, a les portes del consistori, en protesta per este tipus d’actes violents que se succeeixen al nostre país fent incrementar el número de dones assasinades a mans de les seues parelles.

Fins a les portes de l’Ajuntament del Pinós s’han desplaçat components de la plataforma, així com l’edil de Serveis Socials i Igualtat, María José Moya, i l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, per donar suport al col·lectiu en esta incansable lluita i perquè estos terribles fets violents que s’estan produint no tornen a ocórrer. Com sol ser habitual, després dels cinc minuts de silenci s’ha llegit un manifest.

En el que portem d’any, vint-i-set dones han sigut assassinades per les seues parelles o ex parelles, 1.002 des que van començar a comptabilitzar-se en 2003, segons el balanç de la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere.

Recordem que el Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, per mitjà de la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere, presta el Servei telefònic d’informació i d’assessorament jurídic en matèria de violència de gènere, a través del número de telefònic gratuït 016 que no deixa rastre en la factura.

Com sol ser habitual el mes d’agost no tindrà lloc la concentració silenciosa amb motiu de la Fira i Festes, la Plataforma El Pinós contra la Violència de Gènere reprendrà els cinc minuts de silenci a partir del mes setembre.

 

FOTOS:

Te puede interesar

Ir al contenido