Participatiu concurs de gatxamigues

Fecha:

Categorias: Fiestas, Noticias

Participatiu concurs de gatxamigues

Un total de 45 gatxamigues en les seus múltiples varietats  han participat enguany en el concurs convocat per la Regidoria de Festes de l’ajuntament del Pinós i que aquesta vesprada nit s’ha celebrat al costat de la Casa del Marbre i del Vi.

Mitja hora abans dels acords, els cuiners i cuineres ja havien preparat el foc i els ingredients perquè el jurat compost per les ex reines que ja van triar a les reines de Fira i Festes, pogueren degustar i emetre el seu veredicte.

Passades les 11 de la nit el jurat emetia el seu veredicte i l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín al costat de l’edil de Festes, Mª José Moya s’encarregaven d’anunciar als premiats

Primer premi dotat d’un pernil de Rico i Espinosa per a Óscar Calpena

Segon premi dotat d’un estoig de vi de Bodegas Volver, per a Víctor Guaita

Tercer premi, estoig de vi de Bodegas Pinoso  per a Carlos Calpena

Quart premi, lot de productes tradicionals de Germans Albert per als Compis

Cinquè premi, lot de pastes casolanes Concepción per a Iván López.

La vetlada es va convertir en un gran sopar de convivència per a les més de 200 persones congregades que no van dubtar a acompanyar les gatxamigues amb embotit a la brasa.

Les reines actuals de festes al costat de les quals rebran els seus atributs aquest dissabte també van ser presents, al costat dels integrants de la comissió de Festes presidits per Elisa Santiago.

 

FOTOS 

Te puede interesar

Ir al contenido