NOUS ESPILLS REGULADORS PER A INCREMENTAR LA SEGURETAT AL PASSEIG

Fecha:

Categorias: Concejalía Mantenimiento y orden urbano, Noticias

NOUS ESPILLS REGULADORS PER A INCREMENTAR LA SEGURETAT AL PASSEIG

L’ajuntament del Pinós, ha ampliat fins a sis el nom d’espills reguladors col·locats en els interseccions del Passeig de la Constitució amb diferentes carrers, a fi de millorar la visibilitat en aquests encreuaments.

Els punts on s’han col·locat aquests espills són: Infanta Elena, Ermita, Virgen de Fàtima, Reina Victoria, Jacinto Benavente i La Romana.

Tres dels espills han sigut substituïts per uns més gran I altres tres d’estes mateixes dimensions s’han instal·lat en els noves ubicacions.

La col·locació d’aquests espills, contribueix a millorar la visibilitat, ja que la nova tanca decorativa en els dos costats del Passeig per a limitar l’accés de vianants a la calçada va suposar una minva en la visibilitat dels conductors, per la qual cosa s’ha ampliat la seguretat amb aquesta i altres mesures que suposen una millora de la visió a la incorporació dels vehicles a la via principal.

L’edil de Tràfic, Francisco José López, afirma que “la col·locació d’aquests espills en totes les interseccions és  una de nova mesura de seguretat que se suma a les que ja havíem instal·lat, d’aquesta manera els vehicles podran incorporar-se al Passeig amb major facilitat ja que s’amplia la seguretat visual en tots els encreuaments”.

Galería de FOTOS 

Te puede interesar

Ir al contenido