MATÍ DE FESTA I CONVIVÈNCIA A L’ESCOLA INFANTIL

Fecha:

Categorias: Concejalía Educación, Noticias

MATÍ DE FESTA I CONVIVÈNCIA A L’ESCOLA INFANTIL

Per als alumnes de l’Escola Infantil “La Cometa”, el matí de hui ha segut distint als habituals, donat que han tingut una visita molt especial, preparada amb la col·laboració de l’AMPA.

Un grup de gent major s’ha apropat al centre educatiu per pasar el matí amb els xiquets i xiquetes, que els han rebut amb cançons relacionades amb la festa de Santa Caterina. Els avis els han correspost amb un esmorzar tradicional pinoser, preparant-los productes tant sucosos como llonganissa torrada al foc o coquetes a la pala.

Sobre les 11 del matí, xiquets i avis han eixit a les portes de l’escoleta per assistir a la cremà de la foguera que enguany s’ha preparat amb motiu de Santa Caterina, i que ha estat dedicada un dels productes més típics de la tardor, els bolets. Mentre es cremava la foguera s’han pogut veure caretes de sorpresa i alegria en els xiquets i xiquetes, que no han parat en cap moment, inclòs ballant cançons en corro.

En poc temps la foguera ha quedat reduïda a cendres, i abans de tornar a casa, els avis han segut obsequiats per la directiva de l’AMPA amb botelles de vi del Pinós, i s’han fet una foto de grup baix el cartell que a les portes del centre anunciava l’activitat de convivència entre xiquets i majors.

Després de les activitats de hui, l’AMPA ja està pensant en el Desdejuni Solidari que enguany tindrà lloc el proper divendres 14 de desembre.

ÁLBUM DE FOTOS

Te puede interesar