MATÍ DE CONVIVÈNCIA AMB LES TRADICIONALS GATXAMIGUES EN L’ESMORZAR ORGANITZAT PER A LA SETMANA CULTURAL

Fecha:

Categorias: Concejalía SS.SS. e Igualdad, Noticias

MATÍ DE CONVIVÈNCIA AMB LES TRADICIONALS GATXAMIGUES EN L’ESMORZAR ORGANITZAT PER A LA SETMANA CULTURAL

La XXVIII Setmana Cultural de l’Associació de Jubilats i Pensionistes “11 de setembre” s’està desenvolupant durant aquesta setmana al Pinós amb diverses activitats.

Aquest dijous, i en els carrers propers al centre social s’ha celebrat el tradicional esmorzar de convivència. Es tracta d’una de les activitats amb més tradició, en la qual s’han elaborat més d’una vintena de gatxamigues, tant blanes com ruleres cuinades al carrer i de forma tradicional a la llenya.

També s’han cuinat altres altres productes a la brasa per completar el menú d’aquest suculent desdejuni, al costat de conill fregit, truites o coques a la pala… per no parlar de les postres, com bunyols o roses dolces.

Es tracta d’un esdeveniment multitudinari al que s’han acostat l’edil de Protocol, Inma Brotons, l’edil de Festes, César Pérez, i l’Alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, per a estar una estona amb els nostres majors i al costat del president del col·lectiu, Luis Monzó, i els membres de la directiva, i també amb la seua reina i dames.

Les activitats de la Setmana Cultural continuaran aquesta vesprada en el centre social amb sessió de bingo, amb regals donats per comerços locals.

 

GALERÍA DE FOTOS:

VÍDEO DE LA JORNADA

Te puede interesar