Llum Guillén, amb “El Búho del Manyar”, guanya el Concurs Fotogràfic de Natura 2024 “Vicent Monzó”

Fecha:

Categorias: Educación, educación secundaria, General, IES JOSÉ MARHUENDA PRATS, Medio ambiente, Noticias

Llum Guillén, amb “El Búho del Manyar”, guanya el Concurs Fotogràfic de Natura 2024 “Vicent Monzó”

Un total de 10 fotografies, realitzades per alumnat de l’IES José Marhuenda Prats, han participat en el concurs fotogràfic de Natura 2024 “Vicent Monzó”, convocat pel departament de Biologia de l’institut per a reconeixer la seua labor al centre educatiu i amb generacions d’alumnes que han passat per les seues aules, a més de destacar el seu amor per la fotografía i la conservació del medi ambient.

Este matí s’ha dut a terme l’acte de lliurament dels premis, que consistien en vals descompte per a productes de papereria, han sigut entregats pel propi Vicent Monzó, al costat de membres de l’equip directiu del centre i per integrants del departament de Biologia.

El primer premi, dotat amb 15 euros, ha segut per a la fotografía titulada “El búho del Manyar”, de Llum Guillén Ribes (estudiant de 2º ESO D).

El segon premi, dotat en 10 euros, se l’ha emportat Rubén Vicedo Zúñiga (estudiant de 1º Bach A), amb “Campos de Pinoso”.

El jurat va decidir atorgar cinc mencions especials. Una per a Ona Guillén Ribes (de 4º ESO A), amb “Pedaleando entre la Naturaleza”; Laura Fenoll Marhuenda (de 1º ESO D), amb “Spodoptera exigua”; Paula Pérez Rico (de 1º ESO D), amb la seua foto “El despertar del almendro” presa a l’Algayat; Carla Sofía Martínez Suissa (de 1º D) amb “Enredando en la biblioteca”; i María Guerrero González (de 2º B) amb “Verde que te quiero verde”.

També s’ha agrait la participació en el concurs de altres tres alumnes: Reme Albert Sanz (de 1º ESO B) per la seua foto “Almendro en flor” presa al Cabeço; Claudia Abellán Rico (de 1º ESO B), per “Nubes sobre Pinoso”; i Ari Martínez Suissa (1ºESO A) per la seua foto “La flor de la Cala”.

FOTOS

Te puede interesar

Ir al contenido