En marxa la 33a edició de la Setmana Verda del CEIP Santa Catalina

Fecha:

Categorias: Destacados, Educación, Noticias

En marxa la 33a edició de la Setmana Verda del CEIP Santa Catalina

Amb una eixida a diferents llocs del terme municipal del Pinós, el CEIP Santa Catalina, ha iniciat una nova edició de la seua Setmana Verda, que des de fa 33 edicions tracta de transmetre a alumnat i famílies com col·laborar per aconseguir un món millor i més saludable.

L’alumnat de l’últim cicle s’ha desplaçat amb bicicleta a la pedania de les Enzebres, lloc on, a la seua arribada, han pogut gaudir de jocs populars.

El parc de Santa Catalina ha sigut el lloc triat per al cicle d’Infantil. A més de desdejunar, també han pogut gaudir dels gronxadors i tobogans que hi ha al parc.

Finalment, l’alumnat de primer a tercer s’ha desplaçat al paratge del Cabeço, on han pogut gaudir de les meravelloses vistes des de l’ermita de Fàtima.

A més del professorat del centre, familiars de l’alumnat i professorat jubilat han ajudat perquè la jornada transcorreguera amb total normalitat.

En tots els casos, l’AFA ha col·laborat aportant el desdejuni, amb bambes, tonya i xocolate.

La Policia Local, com sempre, ha facilitat els diferents desplaçaments de l’alumnat, especialment els que han anat en bici a les Enzebres.

 

FOTOS 

 

 

 

Te puede interesar

Ir al contenido